Reconnective Healing is een veilige, krachtige en relatief nieuwe vorm van energetisch herstel die anders werkt dan de vormen van healing die we tot nu toe kenden.

Tijdens de healing vind er een uitwisseling plaats van energie, licht en informatie waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Je zou het kunnen vergelijken met dat je lichaam een soort update krijgt waardoor het beter in staat is zichzelf te repareren en te functioneren. Storingen en blokkades in de energie stroming kunnen hierdoor verdwijnen omdat de oorzaken hiervan worden aangepakt.

Deze vorm van healing richt zich op het in balans brengen van de hele mens en niet op één specifiek gebied. Lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Dit maakt het mogelijk dat de healing effect heeft op lichamelijke, mentale en emotionele onbalans.

Reconnective Healing is geen therapie en totaal niet zweverig. Er is geen poespas en er zijn geen rituelen. Het is puur en zuiver en zonder tussenkomst van ons menselijk brein.
Het past helemaal in deze tijd want er zijn maximaal maar 3 sessies van één uur nodig.
Veel effecten zijn zeer snel merkbaar en op sommige gebieden kan het iets langer duren voor de nieuwe balans geïntegreerd is. Het is voor iedere persoon anders.

Vaak beschrijven cliënten dat er na de healingen dingen in beweging komen zoals:
het los laten van angsten, meer zelfvertrouwen hebben, helderheid in gevoelszaken, verandering van denkpatronen, minder gespannen zijn, lichamelijk herstel en meer rust van binnen.