Ervaringen

Enkele ervaringen van mensen die een Reconnective Healing hebben ondergaan:

Meisje 12 jaar, ik vond de 3 sessies erg ontspannend, zo ontspannend dat ik ervan in slaap viel. Ik voelde de energie goed stromen door mijn benen en mijn hart en buik werden lekker warm. Na de sessies merk ik dat ik me losser, vrijer voel. Ik ben rustiger in mijn hoofd en ervaar minder chaos. Verder merk ik dat mijn emoties me minder overspoelen en meer in gedeeltes komen waardoor het beter te overzien is. Brigitte is een aardige vrouw en ik ben blij met de healings!

Vrouw, ik vond het erg spannend om dit gaan te doen maar Brigitte is een lieve vrouw met een fijne energie die me meteen op mijn gemak stelde. Ook de nagesprekken waren erg fijn met goede handvaten om mee verder te gaan. Ik voelde diepe ontspanning tijdens de sessies. Mijn lichaam werd heerlijk warm en ik voelde de energie op verschillende plekken stromen. Tijdens 1 van de sessies voelde het alsof er op 4 plekken zachtjes geduwd werd en zag ik een kleur voor elk plekje. Bijzonder! Ik merk nu na de sessies dat ik rustiger ben in mijn hoofd en niet zo snel in de angst of paniek schiet. Dank je wel!

Vrouw, ik voelde me tijdens de 3 sessies erg ontspannen. Vooral in het begin voelde ik op verschillende plekken tintelingen. Na de sessies merk ik dat ik meer rust in mijn hoofd heb, minder gestresst ben en dat ik de druk op het werk beter aan kan. Brigitte heeft een luisterend oor en geeft goede tips waar ik verder mee aan de slag kan. Dank je wel!

Man: na de healing had ik voor het eerst in 6 jaar geen pijn meer van mijn neuropathie en mijn voeten zijn een stuk rustiger.

Vrouw: al een half uur voor de afgesproken tijd van de afstandshealing voelde ik tintelingen. Ik dacht even dat ik me in de tijd had vergist en dat de sessie al begonnen was, heel apart. Na de sessie voelde ik dat ik veel meer energie had en lekker ontspannen was.

Man: tijdens de sessie werd mijn been heel zwaar. Later merkte ik dat ik verder kon lopen en dat ik geen last meer had van dat been. Ik ben ook nog bij de huisarts geweest voor controle en mijn bloeddruk die te hoog was was bij deze meting wel goed.

Man: ik had al een aantal maanden pijn in mijn buik. Onderzoek in het ziekenhuis leverde niks op. Sinds de healing heb ik geen pijn of steken meer gehad.