De sessie

Als u binnen komt gaan we eerst rustig aan tafel zitten met wat drinken en leg ik u uit wat er gaat komen. Dan vraag ik u om op de massagetafel te gaan liggen. Ik vraag u alleen om uw schoenen uit te trekken om de tafel te beschermen. Trek kleding aan waar u zich comfortabel bij voelt. Doe van te voren geen parfum of aftershave op want de geur kan afleiden van de sessie en ik ben er erg gevoelig voor. Dan vraag ik om uw ogen te sluiten en u open te stellen voor wat er gaat komen. Het enige wat u hoeft te doen is te observeren wat u ervaart.
Het is niet wenselijk dat u gaat mediteren of iets dergelijks.

Elke sessie is een andere ervaring. Het kan dat u er weinig van merkt maar u zou ook sensaties kunnen ervaren zoals tintelingen, warm, koud, kleuren zien, emoties, oogbeweging, etc. Elke ervaring die u heeft is goed.
Als de sessie afgelopen is raak ik u bij de schouder aan om u te laten weten dat we klaar zijn. Op dat moment kunt u uw ogen weer open doen en langzaam van de tafel komen. De sessie duurt ongeveer 30 minuten. Na de sessie praten we nog even na over wat u heeft ervaren. Inclusief het voor –en nagesprek duurt een sessie dus ongeveer 1 uur.

Er wordt aangeraden tot 3 sessies te ondergaan voor het beste resultaat. Soms zijn echter  1 of 2 sessies al voldoende.

Als u ontvangen heeft wat u nodig heeft laat dan los en sta toe dat dingen zich op natuurlijke wijze ontwikkelen. De healing die u heeft ontvangen blijft altijd bij u en blijft doorwerken.

 

“Als je geluk hebt komt je healing in de vorm waarop je had gehoopt. Als je écht geluk hebt komt het in een vorm die je niet had durven dromen!”
(Dr. Eric Pearl)